På Nelabs vitvaruserviceavdelning erbjuder vi fastighetsägare, förvaltare, storkök och bostadsrättsföreningar installation och service men även tips och råd samt projektering av vitvaror och luftvärmepumpar. Avdelningen består i dagsläget av 5 personer och nu söker dig som vill göra oss sällskap.

Om tjänsten
Som tekniker hjälper du våra kunder med felsökning, underhåll, service, reparation och installation av vitvaror och luftvärmepumpar. Stort fokus ligger på kvalitet i leveransen, kundbemötande och driv i det dagliga arbetet.

Våra kunder befinner sig främst i Piteå men vi har även uppdrag i Luleå kommun. 

Vem söker vi?
För att klara av arbetet är du en person med stort tekniskt intresse, du är noggrann i utförandet och social och glad i mötet med kunder och kollegor. Problemlösning och serviceminded är dina ledord.

Erfarenhet av vitvaruservice, luftvärmepumpar samt el- och kylkunskaper är meriterande men inget krav. Vissa elkunskaper, körkort och grundläggande datakunskap är ett krav. 

Vad kan vi erbjuda dig?
På Nelab har vi en positiv och platt organisation med korta beslutsvägar som ger dig goda möjligheter att påverka. Våffelonsdagar, fredagsfrukostar och en egen mjukglassmaskin är några av sakerna vi gör tillsammans för att vår personal ska trivas. Vi är ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!

Känner du att du skulle passa in hos oss? Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan
Vid frågor kan du höra av dig till Anne-Sofie Nilsson, avdelningschef: anne-sofie.nilsson@nelab.se, 0911-23 23 28

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till niclas.almquist@outlook.com. Urval och tillsättning sker dock löpande så tveka inte för länge.

Jobbtyp: Heltid

Lön: Månadslön, individuell lönesättning

Start: Omgående eller enl. ök

Placeringsort: Piteå

Om Nelab

Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. Nelab är ett av åtta bolag i koncernen Nelab Invest AB med huvudkontor i Piteå. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 190 anställda och omsätter 280+ mkr.