Ta nästa steg med en ledande roll hos Nelab elinstallation!

 

Nelab är ett stabilt företag med siktet inställt på framtiden och då en av våra nuvarande serviceledare snart går i välförtjänt pension, behöver vi hitta en ersättare till honom.

Vi erbjuder dig en positiv och kreativ arbetsplats med korta beslutsvägar som ger goda möjligheter att påverka och rätt person kommer att bli en mycket viktig del av företagets fortsatta utveckling.

Som serviceledare på Nelab Elinstallation får du frihet under ansvar och du arbetar i många olika typer av uppdrag inom både service och mindre entreprenader. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

På Nelab finns kompetens inom flera områden och du kommer att ingå i ett team med mycket driv och kunskap. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsbolag, privatpersoner, kommuner och landsting. Vi har trevliga och moderna lokaler och en härlig vi-känsla i företaget.

Rollen som serviceledare på Nelab innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning och leverans. Du kommer bland annat jobba med:

  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att vara delaktig i våra kontinuerliga förbättringsarbeten

Vem är du?

Vi tror att du redan är en erfaren serviceledare eller en person med bakgrund inom elbranschen som vill ta nästa kliv i karriären. Är du inte redan en fullfjädrad serviceledare så hjälper vi dig att bli det. Det viktigaste är att du har ett driv för ditt yrke och vill utvecklas med oss!

Vidare så vill du ha roligt på jobbet, tycker om att arbeta i grupp, är stresstålig, har en säljande ådra och gillar människor. Bakgrund från el och körkort är ett krav.

Låter det som en tjänst för dig?

Härligt! Ring, kom förbi och säg hej eller skicka ett mail till mikael.lundstrom@nelab.se (0911-23 23 36) och berätta varför du vill jobba hos oss så tar vi det därifrån. Tjänsten kommer att tillsättas löpande så tveka inte att höra av dig!