Nelab Hiss ingår i en expansiv koncern med stark framtidstro. Vi levererar, monterar och servar alla typer av hissar, rulltrappor, dörröppnare, industriportar och trappliftar åt såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar och byggare. Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka vi behöver därför komplettera vår laguppställning med flera hisstekniker och hissmontörer till Piteå, Luleå och Skellefteå. 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som hisstekniker/montör kommer du att arbeta med nymontering, felsökning, service och reparation ute hos kund. Arbetet kan vara såväl självständigt som i team. 

Vem är du?
Vi söker dig som har elutbildning samt erfarenhet från mekaniska arbeten och god datorvana. Vi värdesätter social kompetens eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt. Du behöver vara självgående och med en god samarbetsförmåga. Vi söker även efter lärlingar och dig som vill lära dig detta framtidsyrke!

Har du utbildning i heta arbeten och skylift är det meriterande men inget krav.

B – körkort är ett krav
E – körkort är önskvärt

Vad kan vi erbjuda dig?
På Nelab Hiss har vi en positiv och platt organisation med korta beslutsvägar som ger dig goda möjligheter att påverka. Vi är ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!

Information om tjänsten
START: Omgående / enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
PLACERINGSORT: Piteå, Luleå eller Skellefteå

För frågor om tjänsterna i Luleå:kontakta Niclas Almqvist, HR, på niclas.almquist@outlook.com, 070-687 29 66Din ansökan vill ha till niclas.almquist@outlook.com

För frågor om tjänsterna i Piteå & Skellefteå: kontakta Markel Jonsson, VD, på markel.jonsson@nelab.se, 070-678 75 78. Din ansökan vill vi ha till markel.jonsson@nelab.se.

Sista ansökningsdag 17 april 2022. Urval och tillsättning sker däremot löpande så tveka inte för länge!

Om Nelab Hiss
Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. Nelab Hiss hette tidigare Meriko i Skellefteå AB och är en sammanslagning med Nelabs hissavdelning som nu består av 18 tekniker placerade i Skellefteå, Piteå och Luleå. Nelab Hiss är ett av åtta bolag i koncernen Nelab Invest AB med huvudkontor i Piteå. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 175 anställda och omsätter 250+ mkr.