Nelab Hiss ingår i en expansiv koncern med stark framtidstro. Vi levererar, monterar och servar alla typer av hissar, rulltrappor, dörröppnare, industriportar och trappliftar åt såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar och byggare. Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka vi behöver därför komplettera vår laguppställning med flera hisstekniker till Piteå, Luleå och Skellefteå. 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som hisstekniker/montör kommer du att arbeta med nymontering, felsökning, service och reparation ute hos kund. Arbetet kan vara såväl självständigt som i team. 

Vem är du?
Vi söker dig som har elutbildning samt erfarenhet från mekaniska arbeten och god datorvana. Vi värdesätter social kompetens eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt. Du behöver vara självgående och med en god samarbetsförmåga

Har du utbildning i heta arbeten och skylift är det meriterande men inget krav.

B – körkort är ett krav
E – körkort är önskvärt

Vad kan vi erbjuda dig?
På Nelab Hiss har vi en positiv och platt organisation med korta beslutsvägar som ger dig goda möjligheter att påverka. Vi är ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!

Information om tjänsten
START: Omgående / enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
PLACERINGSORT: Piteå, Luleå eller Skellefteå

För ansökan och frågor med placeringsort Luleå, kontakta Emil Turkia emil.turkia@nelab.se, 070-522 97 94.
För ansökan och frågor med placeringsort Piteå & Skellefteå, kontakta Markel Jonsson markel.jonsson@nelab.se, 070-678 75 78.

Urval och tillsättning sker löpande så tveka inte för länge!

Om Nelab Hiss
Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. Nelab Hiss hette tidigare Meriko i Skellefteå AB och är en sammanslagning med Nelabs hissavdelning som nu består av 18 tekniker placerade i Skellefteå, Piteå och Luleå. Nelab Hiss är ett av åtta bolag i koncernen Nelab Invest AB med huvudkontor i Piteå. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 175 anställda och omsätter 250+ mkr.