Nelab Hiss ingår i en expansiv koncern med stark framtidstro. Vi levererar, monterar och servar alla typer av hissar, rulltrappor, dörröppnare, industriportar och trappliftar åt såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar och byggare. Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka så vi är alltid intresserade av kunniga människor. 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som hisstekniker/montör kommer du att arbeta med nymontering, felsökning, service och reparation ute hos kund. Arbetet kan vara såväl självständigt som i team. 

Vem är du?
Vi söker dig som har elutbildning och/eller erfarenhet elektronik, styr o reglerteknik eller mekanik. Vi värdesätter social kompetens eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt. Du behöver vara självgående och med en god samarbetsförmåga.

Vad kan vi erbjuda dig?
På Nelab Hiss har vi en positiv och platt organisation med korta beslutsvägar som ger dig goda möjligheter att påverka. Vi är ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!

Information om tjänsten
START: Omgående / enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
PLACERINGSORT: Luleå, Piteå eller Skellefteå
KÖRKORT: B-körkort krävs

För frågor om tjänsten kontaktar du Daniel Wallin, på 070-523 02 66.
Din ansökan vill vi ha till HR, Niclas Almqvist på niclas.almquist@outlook.com.

 

Om Nelab Hiss
Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. På Nelab Hiss jobbar ca 18 personer placerade i Skellefteå, Piteå och Luleå. Nelab Hiss är ett av åtta bolag i koncernen Nelab Invest AB med huvudkontor i Piteå. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 200 anställda och omsätter 300+ mkr.