Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. Nelab är ett av åtta bolag i koncernen Nelab Invest AB med huvudkontor i Piteå. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 150 anställda och omsätter 200+ mkr, varav hissverksamheten består av 18 tekniker placerade i Skellefteå, Piteå och Luleå.

Nelabs hissavdelning ingår i en expansiv koncern med stark framtidstro. Vi levererar, monterar och servar hissar och trappliftar åt såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar och byggare. Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka vi behöver därför komplettera vår laguppställning med en eller flera hisstekniker med placeringsort Luleå, alternativt Piteå. Rekryteringen är ett samarbete mellan Nelab och Ghost Competence, där Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd av Nelab. All kontakt gällande tjänsten ska därför gå via Ghost Competence.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som hisstekniker/montör kommer du att arbeta med nymontering, felsökning, service och reparation av hissar och trappliftar ute hos kund. Arbetet kan vara såväl självständigt som i team.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har elutbildning och erfarenhet från hydraulik och mekanik och har god datorvana. Vi värdesätter social kompetens eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt. Du behöver vara självgående och med en god samarbetsförmåga.

Har du utbildning i heta arbeten och skylift är det meriterande men inget krav.
B – körkort är ett krav
E – körkort är önskvärt

Vad kan vi erbjuda dig?
På Nelab har vi en positiv och platt organisation med korta beslutsvägar som ger dig goda möjligheter att påverka. Vi är ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!

Information om tjänsten

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
PLACERINGSORT: Luleå, alternativt Piteå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2018-04-22
KONTAKT: maria@ghostcompetence.se

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att besöka Ghost Competence hemsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria på maria@ghostcompetence.se.