Vill du jobba i ett stabil koncern med framtidstro och härliga kollegor?

Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag och nu behöver vi förstärka styrkan med en serviceelektriker/montör. Nelab är ett av åtta bolag i koncernen Nelab Invest AB. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 190 anställda och omsätter 280+ mkr, varav Nelab omsätter ca 85 milj och har ca 55 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Som serviceelektriker arbetar du främst med ombyggnad, felsökning, reparation och nyinstallation av elektriska anläggningar hos bla fastighetsförvaltare, företag och privatpersoner. Arbetet innebär mycket egen planering och rätt person får möjligheten att jobba självständigt med egna kunder. Stort fokus ligger på kvalitet i leveransen, kundbemötande och driv i det dagliga arbetet. Din placeringsort är Piteå.

Vem är du?

Som person är du framåt och har ett bra driv. Du har en elteknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande och har hunnit skaffa dig några års erfarenhet av arbete som elektriker. Har du dessutom kompetens och intresse för tekniska lösningar som tex belysningssystem som Dali, Knx eller liknande är det ett plus. Vi tänker att du är en positiv problemlösare som tycker om att planera din egen dag. Du gillar att jobba med andra men trivs även på egen hand. Eftersom du kommer ha kundkontakt har du lätt för att skapa relationer och har en allmänt skön social aura omkring dig! B-körkort har du också såklart.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Nelab har vi en positiv och platt organisation med korta beslutsvägar som ger dig goda möjligheter att påverka. Våffelonsdagar, fredagsfrukostar och en egen mjukglassmaskin är några av sakerna vi gör tillsammans för att vår personal ska trivas. Vi är ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!

Vill du fråga nåt?

Du är välkommen att höra av dig till Erik Skarin på 072-735 44 91 eller skicka ett mail till erik.skarin@nelab.se

Känner du att du skulle passa in hos oss? Skicka din ansökan till Erik Skarin, kom förbi kontoret eller hör av dig så tar vi det därifrån. Urval och tillsättning sker löpande så tveka inte för länge!

Jobbtyp: Heltid tillsvidare
Lön: Månadslön
Placeringsort: Piteå