Att det har varit ett händelserikt år med många nya affärer, projekt och roliga samarbeten är då ett som är säkert. Vi har såklart haft tuffa delar att hantera också, många har slitit hårt men vi har löst det mesta och går in i det nya året med bra känsla och framtidstro.

Vi är experter inom en mängd discipliner till alla som nyttjar en fastighet, oavsett du är hyresgäst, förvaltare, ägare eller byggare, liten som stor.

Inom koncernen med de helägda bolagen som är under mitt paraply och våra halvsyskon med nykomlingen J&B har det passerat många fantastiska projekt av olika karaktär och storlek. Comdate fick bland annat det spännande uppdraget i Gällivare med att förse 800 bostäder med fiber. Kan inte finnas någon kommuninvånare som inte har sett Nelabs bilar, vi har dragit kabel i alla hörn. Nelab Hiss fick sitt största projekt någonsin i och med bygget av Kuststad i Luleå. Elonbutiken har fått ett behövligt ansiktslyft och numera välkomnar vi alla kunder till en riktigt fin och fräsch butik med utökad yta som inrymmer en lampavdelning. I juni flyttade vårt filialkontor i Luleå med Nelab Hiss och Comdate ihop med halvsyskonet J&B Elinstallationer i nya trevliga lokaler på Ödlegatan. Meriko Hiss ångar på bra nu i Skellefteå och har orderböckerna välfyllda långt in på 2019. Garageportexperten återtog en plats på Skellefteåmarknaden. Detta för att nämna några av våra affärer. Jag blir alldeles för långrandig om jag ska berätta allt som jag vill berätta om, så vi stannar där. Ingen nämnd ingen glömd.

Det finns en storhet i att få företräda något som är så anrikt och samtidigt så fullt av energi att få utvecklas. Jag syftar givetvis på att Nelab fyllt 70 år i år! Det firades stort med en kombinerad julfest/70-årsfest där hela 150 personer kämpade i Mästarnas Mästare i Friidrottshallen för att sedan åka vidare för en gemensam fest i avskildhet. Där fick vi underhållning av komikern Tomas Oredsson, en helstekt gris till middag, livemusik samt en massa härliga återblickar, framtidsglimtar och roligt innehåll som vi fixat tillsammans med vår nya marknadsföringspartner PT Lab. Det skålades och skrattades, finns troligen inget företag som har bättre stämning på sina fester.

När man blickar tillbaka på året och inser att vi i skrivande stund har 110+ personer på  lönelistan så blir man ganska ödmjuk, en ökning med närmare 20 personer under året. Vi är ett tjänsteföretag och utan bra personal skulle vi inte kunna göra något av det vi håller på med och har gjort så länge. Jag vill därför ta tillfället i akt och hylla våra fantastiska kollegor och vänner som gjort mitt första år som VD till mitt roligaste år någonsin. Nu vilar vi upp oss över jul och tar nya spännande tag till 2019.

Önskar er alla en god jul & ett gott nytt år!

/Hans Olofsson