Välkommen till ett av norra Norrlands största hissföretag med ett flertal tekniska produktområden såsom hiss, port och rulltrappor. Vi söker alltid efter orädda och kluriga “allkonstnärer” med teknisk eller mekanisk bakgrund. Kanske har du jobbat med elektronik och reparationer inom industrin eller som bilmekaniker? Vem du än är så är vi nyfikna på dig!

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service av olika typer av hissar och portar. Du kommer få möjlighet att arbeta med breda arbetsuppgifter. I tjänsten arbetar du ofta tillsammans med dina kollegor där ni ansvarar för service, felsökning och reparationer i Norrbotten. Arbetet innefattar eget ansvar och regelbundna kundkontakter.

Mer ingående innebär rollen:

 • Service av hissar
 • Service av portar och rulltrappor
 • Mekaniska moment ute på site
 • Elarbeten som involverar tydande av elscheman
 • Hydraulik

Om dig

För att lyckas i rollen ska du ha ett stort intresse för teknik i allmänhet samt mekanik i synnerhet. Du har en vilja att lära dig mer och utvecklas i ditt arbete. Som person är du lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. I rollen som servicetekniker är det viktigt med ett högt säkerhetstänk och kvalitet, därför lägger vi stor vikt vid din person och dina kvalitetsmedvetna egenskaper.

Kvalifikationer vi värdesätter:

 • Erfarenhet från ett praktiskt arbete av större maskiner i roller som exempelvis montör eller mekaniker
 • Erfarenhet av reparation, installation och montage
 • Erfarenhet av elarbeten i form av service och underhåll.
 • Goda kunskaper i svenska
 • B-körkort
 • Social kompetens

Vad vi kan erbjuda dig

På Nelab Hiss har vi en positiv och platt organisation med korta beslutsvägar som ger dig goda möjligheter att påverka och utvecklas. Fullutrustad servicebil, generöst friskvårdsbidrag, drivmedelsrabatter och ett fritt arbete under ansvar är några av fördelarna med att jobba hos oss. Vi är ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet! 

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Luleå, Piteå eller Skellefteå
Lön: Enligt kollektivavtal
Omfattning: Heltid, vardagar

För frågor kontaktar du Daniel Wallin på daniel.wallin@nelab.se.


Din ansökan vill vi ha till HR, Niclas Almqvist på niclas.almquist@outlook.com.

Om Nelab

Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. Nelab Hiss är ett av 8 bolag i familjeägda koncernen Nelab Invest AB med huvudkontor i Piteå. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har fler än 200 anställda och omsätter ca 400 mkr.

Sökord: Underhållstekniker, tekniker, servicetekniker, reparation, installatör, mekaniker, el, mekanik, felsökning, hiss, porttekniker, hisstekniker, reparatör, mekaniker, elektriker, bilmekaniker, luleå