Underhåll, felsökning och installation av

VITVAROR

Vi hjälper företag och privatpersoner och har kunskap om de flesta märkena på marknaden. Våra erfarna medarbetare identifierar och åtgärdar vitvaror och hushållsmaskiner med trygg hand.

Felanmälan:
Ring 0911-28 23 53
eller via formulär som du hittar här.

VITVARUSERVICE

Våra vitvarutekniker reparerar och servar de flesta märken för både privatpersoner och företag. Med vår breda kompetens lagar vi trasiga kylar, frysar, tvättmaskiner, torktumlare, spisar, fläktar och andra vitvaror. Vi har även möjlighet att hjälpa dig med andra typer av hushållsapparater, proffs- eller fastighetsmaskiner.

Vi är även specialister på installation, reparation och service av luftvärmepumpar.

Oavsett var du har köpt dina vitvaror, så hjälper vi dig hela vägen. Vi installerar alla nya maskiner och sparar din tid genom att ta med dina gamla vitvaror och lämna dom till återvinning.

Ring oss på 0911-28 23 53 om du behöver hjälp eller har en fråga.

INSTALLATION

När du köper vitvaror innebär det att ganska stora och otympliga objekt ska transporteras, bäras, avemballeras, installeras och köras till återvinning. Vi vill därför underlätta för våra kunder genom att erbjuda hemleverans och inbärning. Köper du vitvaror från ELON-butiken så kan du köpa till installationen via dem. Har du köpt från någon annan butik kontaktar du oss på Vitvaruservice så hjälper vi dig.

Om du har en gammal maskin installerad så hjälper vi till med frånkoppling, installation av ny vitvara, samt bortforsling av gamla vitvarorna om du vill det.

Tvekar du inför att beställa hemtransport? Tänk på att du sparar tid, slipper göra tunga lyft och får en säker urkoppling av din gamla maskin och inkoppling av din nya utan att behöva anlita en elektriker!

 

”Vi servar dina vitvaror snabbt och prisvärt”
Ann-Sofie Nilsson

Vitvaruservice, Privat och företag

FELANMÄLAN AV VITVAROR

Om det är något som har gått sönder får du gärna registrera din felanmälan genom att klicka på knappen nedan så hör bi av oss så fort vi kan.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för frågor, prisförslag eller rådgivning.