Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö?

På Nelab är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker elavdelningen i Piteå en ny driven projektledare som kan bli en del av teamet.

Information om tjänsten
Rollen som projektledare hos Nelab innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:

  • ansvara för kontrakt, kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • utveckla och bevara kundrelationer
  • ingå och leda projektmöten samt koordinera
  • leda och engagera medarbetare
  • vara delaktig i Nelabs förbättringsarbeten

Som projektledare hos Nelab får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.Vi har en positiv och platt organisation med korta beslutsvägar som ger dig goda möjligheter att påverka ditt jobb. Ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!

Vi söker dig som

  • har några års erfarenhet av projektledning inom el och med god erfarenhet att läsa ritningar, kontrakt samt följa upp ramhandingar och koordinera projekt
  • har du även kunskap inom projektering och entreprenadjuridik ser vi det som extra meriterande

Som person är du noggrann, uthållig och har ett strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Din drivkraft, ditt engagemang och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som arbetskollegor

B-körkort är ett krav.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Markel Jonsson på 070-678 75 78, markel.jonsson@nelab.se. Din ansökan och CV vill vi ha till niclas.almquist@outlook.com.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Piteå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 17 april 2022. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om Nelab
Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. Nelab är ett av åtta bolag i koncernen Nelab Invest AB med huvudkontor i Piteå. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 190 anställda och omsätter 280+ mkr.