PÅ VÄG SEDAN 1948

OM OSS

Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer. Våra elektriker, hisstekniker och vitvaruavdelning står till din tjänst för allt ifrån stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag.

OM NELAB

Sedan 1948 är Nelab en trygg och kunnig aktör inom elinstallation, hiss och vitvaror. Med basen i Piteå och Luleå ger vi personlig service till företag, offentlig verksamhet och privatpersoner i Norr- och Västerbotten. Vi behärskar allt från stora entreprenader till serviceuppdrag. Verksamheten startade 1948, har idag cirka 50 medarbetare och omsätter ungefär 85 Mkr.

Nelab är en del av Nelabkoncernens 4 helägda bolag (Nelab, ComDaTe, Elon Piteå, Nelab Hiss) som tillsammans har ett komplett erbjudande inom el, hiss, vitvaror, IT-kommunikation, larm och övervakning. Företagen har cirka 85 medarbetare, omsätter 150 Mkr och innehar högsta (AAA) kreditvärdighet.

JOBBA HOS OSS

Vi utvecklas ständigt är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetenta människor. Mer information om aktuella rekryteringar hittar du genom att klicka på knappen nedan.

”Vår långa tradition har gett oss unika insikter om kunderna och deras behov i regionen.”

Erik Skarin

Avdelningschef El, NELAB

KVALITET & MILJÖ

Nelab jobbar aktivt med miljö och kvalitetsarbete och innehar alla, för verksamheten nödvändiga certifikat och licenser. Utöver våra egna miljöprogram jobbar vi aktivt för att våra kunder ska nå sina miljömål.

SPONSRING

För dig som vill ansöka om sponsring har vi två beslutsperioder varje år. Läs mer och gör din ansökan här.

VÅRA KUNDER

Nelab levererar lösningar till exempelvis fastighetsbolag, byggföretag, kommuner. Våra kunder inkluderar Nåiden Bygg, Hellströms, PEAB, SA Englunds, Ekspujth Bygg, Luleå Kommun, Piteå Kommun, RAWI och Galären.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för frågor, prisförslag eller rådgivning.