Varmt välkommen säger vi till Jari Wahlroos som nyligen tillträdde som ny serviceledare på Nelab Elinstallation. Tillsammans med Erik Skarin kommer han att leda vår serviceavdelning när Ulf Carlsson går i pension efter sommaren efter många års trogen tjänst. Jari kommer att arbeta med att utveckla och bevara kundrelationer inom både service och mindre entreprenader. Han kommer även att kalkylera på mindre uppdrag, ansvara för inköp, kvalitets- och arbetsmiljöarbete, resursplanering, att utveckla organisationen och våra medarbetare.

Jari kommer närmast från SCA där han arbetat som underhållsledare på pappersbrukets elavdelning. Han har många års erfarenhet av elbranschen, främst inom industrin men även inom andra områden.

– Att börja på Nelab känns riktigt spännande. Jag har mestadels arbetat inom industrin under mitt tidigare yrkesliv, så detta blir nåt nytt. Att till exempel börja räkna på jobb och följa upp leveranserna blir en stor omställning, men det känns riktigt kul med något helt annat än det jag arbetat med tidigare. Förhoppningsvis kommer min industribakgrund och erfarenhet att vara en bra tillgång för Nelabs fortsatta utveckling, säger Jari.

– Det känns fantastiskt roligt att välkomna Jari till Nelab. Vi har jobbat ihop tidigare så jag är helt övertygad om att han kommer passa in. Han har bred teknisk kompetens och med sin positiva personlighet och energi som smittar av sig så ser vi fram emot framtiden, säger avdelningschefen Mikael Lundström.

Om Nelab
Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom elinstallationer, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. Nelab är ett av åtta bolag i koncernen Nelab Invest AB med huvudkontor i Piteå. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 150 anställda och omsätter 200+ mkr, varav elinstallation består av ca 30 elektriker i Piteå.