Vi hälsar Mikael Carlsson välkommen som ny projektledare. Men helt ny i bolaget är han inte, i år firar han nämligen 20 år som anställd på Nelab. Sedan examen från Strömbacka 2002 har Micke jobbat som elektriker, främst på projekt och större ROT-jobb innan denna möjlighet dök upp. 

De senaste 10-15 åren har han jobbat på projekt, bland annat Bilhallen och Stadsvapnet när de byggdes. Det sista året har han varit på Polarbröd där uppgiften varit operativ arbetsledning.

Polarbröd blev min arbetsplats under större delen av förra året. Som mest hade vi ungefär 20 elektriker på plats vilket gör att projektledningen på plats blev väldigt viktig. Det som varit imponerande med Polarbrödsbygget är hur lösningsfokuserade alla aktörer har varit. Vi har fortfarande 6-7 elektriker på plats och tanken är att jag ska fortsätta hålla i projektet tills det är klart.

Nelab är ett starkt bolag med fortsatt hög beläggning. Pensionsavgångar och kompetensförsörjning är en stor fråga i vår bransch, så det är mycket glädjande och viktigt för oss att vi kan ge drivna och duktiga medarbetare chansen att växa inom bolaget. Micke är en rutinerad och omtyckt person och han kommer passa bra in som projektledare och tillföra bred praktiskt kompetens och driv för verksamheten. Det känns riktigt roligt, säger Markel Jonsson, VD. 

Till sommaren går en av våra projektledare i pension, men planen är att vi ska vara tre stycken så vi söker nu en kollega till mig och Bo-Erik. Vi utlovar en rolig arbetsplats med stor frihet att kunna styra sina dagar. Och såklart väldigt trevliga kollegor, avslutar Micke.