Nelab är ett stabilt företag med siktet inställt på framtiden.

Vi erbjuder dig en positiv och kreativ arbetsplats med korta beslutsvägar som ger goda möjligheter att påverka och du kommer att bli en mycket viktig del av företagets fortsatta utveckling. 

Som serviceledare på Nelab Elinstallation får du frihet under ansvar där du arbetar i många olika typer av uppdrag inom både service och mindre entreprenader. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom kunskap, driv och intresse.

Inom Nelab finns kompetens inom flera områden och du kommer att ingå i ett team om ca 40 st elektriker. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsbolag, privatpersoner, kommuner och landsting. Vi har trevliga och moderna lokaler och en härlig vi-känsla i företaget. 

Rollen som serviceledare på Nelab innebär att du ansvarar för serviceuppdrag genom hela kedjan, allt från kundvård, försäljning och leverans. Du kommer bland annat jobba med:

  • Att leda och engagera duktiga elektriker och medarbetare
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering, kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att vara delaktig i våra kontinuerliga förbättringsarbeten

Vem är du?

Vi tror att du redan är en erfaren serviceledare eller en person med bakgrund inom elbranschen som vill ta nästa kliv i karriären. Är du inte redan en fullfjädrad serviceledare så hjälper vi dig att bli det. Det viktigaste är att du har ett driv för ditt yrke och vill utvecklas med oss!

Vidare så vill du ha roligt på jobbet, tycker om att arbeta i grupp, är stresstålig, har en säljande ådra och gillar människor. Bakgrund från el och körkort är ett krav.

Låter det som en tjänst för dig?

Härligt! Ring, kom förbi och säg hej eller skicka ett mail till erik.skarin@nelab.se (072 – 735 44 91) och berätta varför du vill jobba hos oss så tar vi det därifrån. Tjänsten kommer att tillsättas löpande så tveka inte att höra av dig.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ORT: Piteå
URVAL: Sker löpande så vänta inte med din ansökan
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-31

Om oss

Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. Nelab är ett av 9 bolag i koncernen Nelab Invest AB med huvudkontor i Piteå. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 190 anställda och omsätter 280+ mkr.