Serviceabonnemang

Enkel & regelbunden service för längre livslängd.

Genom att serva din luft-luftvärmepump så får du bättre effekt, längre hållbarhet & större besparing!

En pump som inte är servad låter oftast mer än vanligt och beror oftast på att filtren är igensatta. Detta i sin tur gör att det tar längre tid än vanligt att värma upp eller kyla ned ett rum vilket ger högre ener- gikostnader, utan att det finns någon uppenbar förklaring. En oservad värmepump kan även börja avge en unken doft som beror på att kondensvatten ansamlats och i värsta fall börjat mögla.
För att hålla din värmepump effektiv och fräsch längre rekommenderar vi ett serviceintervall på ca 2 år. Undersökningar visar att en luft-luft- värmepump kan tappa uppåt 30 % i effekt på några år. Genom att serva din värmepump kommer du att göra en större besparing och pengarna du lägger ut på service kommer du snart få tillbaka genom lägre elkostnader.

VAD INGÅR I EN SERVICE?

Vid service av värmepump ingår helt enkelt en ordentlig genomgång av din luftvärmepump. Värmepumpen rengörs på djupet och dess funktioner kontrolleras och optimeras:

• Rengöring på djupet
• Komponenternas funktion kontrolleras
• Kontroll av kompressor och köldmediemängd
• Kontroll av funktion för värme och kyla
• Effektmätning i värme- och kylläge

Och det bästa av allt? Du behöver inte göra någonting.

Vartannat år kontaktar vi dig när det är dags för service. Abonemmanget har ingen bindningstid och du avslutar det när du vill genom att maila eller ringa oss.

 

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig när det är dags att serva din luftvärmepump nästa gång. (ca 2 års mellanrum)

 

    VÄRMEPUMP

    KUNDUPPGIFTER


     

    Kontakta oss

    Kontakta oss idag för frågor, prisförslag eller rådgivning.