Erfarenhet, kunskap och trygghet från

NORRLANDS STÖRSTA HISSTEAM

Nelab erbjuder installation, service och underhåll av alla typer av hissar i Norr- och Västerbotten. Vår breda erfarenhet och kunniga personal har gett oss nöjda kunder ända sedan 1980-talet.

Felanmälan hissar:
0911-23 23 31

SAMARBETEN

Tack vare långvariga, unika samarbeten med flertalet erkända hisstillverkare kan vi erbjuda branschens bredaste utbud av produkter. Tillsammans med bland andra Thyssen, Cibes och ALT kan vi hitta rätt produkt för dig och ta dina hisslösningar till nya nivåer.

HISSTYPER

Linhissar är rätt lösning för alla typer av fastigheter där det behövs rejäl hisskapacitet, till exempel bostäder, offentliga och privata lokaler. Nelab har stor vana av installation av linhissar och kan erbjuda både maskinrumslösa och traditionella linhissar med anpassad storlek och kapacitet.

Skruvhissar är en bra lösning på tillgänglighetsproblem i de flesta typer av lokaler och fastigheter. Vi har flera modeller som passar perfekt för tillexempel skolor eller kontor. Skruvhissen är ofta ett prisvärt alternativ som även kan passa bra i mindre bostadshus.

Hydraulhissar är inte sällan ett attraktivt hissalternativ. De behöver inget maskinrum och hisstypen har låga kostnader för underhåll. Installationen går snabbt och är relativt enkel att utföra.

”Professionell hjälp med installation, service och underhåll”

Arne Johansson

Sälj & projektledning, Hiss

SERVICE & UNDERHÅLL

Nelab utför hisservice och underhållsuppdrag på alla förekommande hissmärken och utgår från våra etableringar i Luleå, Piteå och Skellefteå. Vi servar hissar åt allt från kommunala och statliga verksamheter till stora fastighetsbolag och mindre bostadsrättsföreningar.

Tack vare våra heltäckande serviceavtal behöver du inte bekymra dig för hissdriften. Vi löser den periodiska tillsynen och administrerar all myndighetsdokumentation.

I Nelabkoncernen finns Norrlands största samlade hissorganisation. Genom att bli avtalskund med oss får du tillgång denna och vi kan snabbt vara på plats om det uppstår oväntade fel eller driftstörningar. I takt med att lagar och regler uppdateras ser vi över avtalskundernas hissanläggningar och anpassar vid behov för att svara upp mot de uppdaterade myndighetskraven.

BOSTADSANPASSNINGAR

För alla som är i behov av att tillgänglighetsanpassa sin bostad står vi till tjänst med anpassade helhetslösningar. Med rätt val av handikappliftar som trappliftar, rullstolsliftar och dörröppnare hjälper vi till att anpassa bostaden efter specifika behov och förutsättningar. Vi tar hand om allt från lösningsförslag och offert till färdig installation, uppgraderingar, reparationer och underhåll.

VÅRA KUNDER

Nelab levererar lösningar till exempelvis fastighetsbolag, byggföretag, kommuner. Våra kunder inkluderar Nåiden Bygg, Hellströms, PEAB, SA Englunds, Ekspujth Bygg, Luleå Kommun, Piteå Kommun, RAWI och Galären.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för frågor, prisförslag eller rådgivning.