Till vår butik söker vi nu en serviceinriktad säljare med ett stort intresse för teknik och hushållsprodukter som har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Att vara spontan, kreativ och ha nära till skratt är egenskaper som kan beskriva dig.

Dina arbetsuppgifter
Det dagliga arbetet innebär att du tar emot och servar våra kunder. Du kommer också att hjälpa till med viss skyltning, beställningar, uppackning av varor, kunna söka i olika system efter reservdelar till vitvaror samt mycket annat.

Du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats och tillsammans med ett team på 4 personer arbetar ni gemensamt mot butikens uppsatta mål.  

Vi söker dig som
Har en god servicekänsla och trivs i mötet med kunder. Du vågar ta egna initiativ och är ordningsam. Du drivs av en vilja att hjälpa kunder och att göra bra affärer. Du kan arbeta självständigt och söker den information du behöver för att kunna hjälpa kunden.

Vana från tidigare butiksarbete är inget krav, däremot är det en förutsättning att personen som ska jobba hos oss har mycket god förmåga att ta egna initiativ dvs se vad som behövs göras och sedan genomföra det. Vidare är du prestigelös och har en god samarbetsförmåga. 

Om oss
Hos oss hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. ELON i Piteå är en del av Nelab-koncernen, men arbetar utifrån Elon-konceptet. Nelab-koncernen har en 70-årig historia och är verksam inom flera olika områden med ca 100 medarbetare i främst Norr-och Västerbotten. Vi kan erbjuda en varierad vardag, bra personalförmåner och du blir en del av ett företag med goda utvecklingsmöjligheter. Det senaste året har butiken genomgått en helrenovering så du kommer till ett glatt gäng på en ny och fräsch arbetsplats!

Kvalifikationer

  • Goda kunskaper i svenska är ett krav
  • Grundläggande räknekunskaper och erfarenhet av viss datahantering
  • Har du tidigare erfarenhet från ett serviceyrke ser vi det som ett stort plus


Om tjänsten
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Appelros, butikschef, på johanna.appelros@nelab.se

Urval till tjänsten sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag söndag 24/11. Ansökan skickas till johanna.appelros@nelab.se.

Start: Omgående. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare.
Omfattning: tjänsten är på 80%, men periodvis kan det bli mer
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: enligt avtal

Om tjänsten blir tillsatt kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Varmt välkommen med din ansökan. När anställningsprocessen är över så är vi säker på att du kommer att trivas i ett bra företag som har roligt både under och utanför arbetstid!