FÖR ELBILSENTUSIASTEN

LADDA BILEN SNABBT & SÄKERT

Klart du vill ladda bilen hemma! På Nelab sätter vi säkerheten först och använder oss endast av säkra och certifierade laddboxar så att du kan känna dig trygg med att komma fram varje gång. Vi installerar dock de flesta laddboxarna på marknaden! 

 

garo laddbox

GARO Entity Compact passar alla, oavsett vilken bil du föredrar. Med utveckling i Norden är GARO Entity anpassad till det hårda klimatet och tillsammans med appen GARO Connect laddar du smartare än någonsin. Precis när det passar dig. Med den fasta kabeln laddar du smidigt utan att ta med den in och ut ur bilen.

zaptec go

Zaptec Go fungerar med alla bilar och har en av marknadens minsta laddbox på 22 kW. Den är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan. Zaptec Go är en avancerad laddningsstation som är utformad för att användas i privata garage eller parkeringsplatser.

Då kan du ladda när det passar dig.

 

Vill du veta mer om laddboxar och priser? Kontakta mig!

Mikael Åkerström, 070-230 72 13

PRIVATPERSONER, el och laddboxar

GRÖN TEKNIK

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det fungerar på liknande sätt som med rot och rut, men är en egen skattereduktion. Du får avdraget direkt på fakturan från oss som utför installationen. 

Läs mer om Grönt teknikavdrag på Skatteverkets hemsida.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för frågor, prisförslag eller rådgivning.