Små och stora uppdrag

VI HAR ELEKTRIKER FÖR PRIVATPERSONER

Nelab är en erfaren elinstallatör med kunniga elektriker och en trygg partner för alla typer av uppdrag inom elinstallation och elservice. Här kan du läsa mer om våra tjänster inom elinstallation och elservice för privatpersoner.

ELINSTALLATIONER

När du skall bygga nytt, bygga ut eller renovera kan du alltid vända dig till oss på Nelab. Vi hittar de rätta el-lösningarna för dig i ditt kommande projekt och använder bara erkända och godkända elprodukter. Tillsammans med oss får du en elsäker och prisvärd installation anpassad till just dina behov.

ELBILSLADDARE

Vi säljer och installerar elbilsladdare för alla fastigheter. Kontakta oss för mer information och priser. 

 

”Våra erfarna elektriker jobbar engagerat och kvalitetsmedvetet i stora och små uppdrag”
Mikael Åkerström

PRIVATPERSONER, SERVICE, EL

SERVICE OCH REPARATIONER

Våra elektriker finns här för att hjälpa dig med alla sorters problem – allt från planering och installationer vid nybygge till löpande servicearbete. Vi hjälper också till med felsökningar och reparationer. Inget problem är för stort eller för litet för oss.

När vi är ute på uppdrag ser vi ofta felaktigt utförda elinstallationer som är direkt livsfarliga och det gäller även för vitvaruinstallationer. En elkomponent som är felaktigt ansluten eller har installerats fel kan innebära direkt fara för livet och vi är därför måna om att alltid jobba med säkerhet i fokus.

ROTAVDRAG

Du kan ha rätt att göra rotavdrag när du anlitar oss för reparation, om- eller tillbyggnation. Rot gäller för jobb utförda i, eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Bostaden kan även var en fritidsbostad. Informera oss redan i första kontakten om rotavdrag är aktuellt så hjälper vi dig även med detta.

Läs mer och hämta blanketter på Skatteverkets hemsida.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för frågor, prisförslag eller rådgivning.