Små och stora uppdrag

VI HAR ELEKTRIKER FÖR PRIVATPERSONER

Nelab är en erfaren elinstallatör med kunniga elektriker och en trygg partner för alla typer av uppdrag inom elinstallation och elservice. Här kan du läsa mer om våra tjänster inom elinstallation och elservice för privatpersoner.

ELINSTALLATIONER

När du skall bygga nytt, bygga ut eller renovera kan du alltid vända dig till oss på Nelab. Vi hittar de rätta el-lösningarna för dig i ditt kommande projekt och använder bara erkända och godkända elprodukter. Tillsammans med oss får du en elsäker och prisvärd installation anpassad till just dina behov.

”Våra erfarna elektriker jobbar engagerat och kvalitetsmedvetet i stora och små uppdrag”

Erik Skarin

PRIVATPERSONER, SERVICE, EL

SERVICE OCH REPARATIONER

Linhissar är rätt lösning för alla typer av fastigheter där det behövs rejäl hisskapacitet, till exempel bostäder, offentliga och privata lokaler. Nelab har stor vana av installation av linhissar och kan erbjuda både maskinrumslösa och traditionella linhissar med anpassad storlek och kapacitet. Skruvhissar är en bra lösning på tillgänglighetsproblem i de flesta typer av lokaler och fastigheter. Vi har flera modeller som passar perfekt för tillexempel skolor eller kontor. Skruvhissen är ofta ett prisvärt alternativ som även kan passa bra i mindre bostadshus. Hydraulhissar är inte sällan ett attraktivt hissalternativ. De behöver inget maskinrum och hisstypen har låga kostnader för underhåll. Installationen går snabbt och är relativt enkel att utföra.

ROTAVDRAG

Du kan ha rätt att göra rotavdrag när du anlitar oss för reparation, om- eller tillbyggnation. Rot gäller för jobb utförda i, eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Bostaden kan även var en fritidsbostad. Informera oss redan i första kontakten om rotavdrag är aktuellt så hjälper vi dig även med detta.

Läs mer och hämta blanketter på Skatteverkets hemsida.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för frågor, prisförslag eller rådgivning.