Sedan 1948 har vi funnits

TILL DIN TJÄNST

Nelab hjälper företag och offentliga verksamheter med elinstallation och elunderhåll för bästa möjliga totalekonomi. Vår specialitet är entreprenader vid ny-, om- och tillbyggnationer samt alla typer av serviceåtaganden.

PROJEKT OCH ENTREPRENADER

Vi servar fastighetsägare samt stora och små företag med allt från utredningar, installationsförslag och kalkyler till en komplett installation. Vår projektledarstab är experter på att lyssna till dina önskemål och omsätta dem till säkra, funktionella och behovsanpassade installationslösningar. Ring oss idag så hjälper vi dig.

”Vi är södra Norrbottens största serviceorganisation – med allt från entreprenad till serviceavtal”
Bo-Erik Johansson

PROJEKTLEDARE, EL FÖRETAG

SERVICE

Vi erbjuder förmånliga och flexibla serviceavtal till små och stora företag, fastighetsbolag och offentliga verksamheter. Med över 20 fullutrustade servicebilar kan vi vara snabbt på plats när det oväntade inträffar. Våra serviceuppdrag kan handla om felsökning, reparationer, underhåll, renovering eller mindre installationer.

VÅRA KUNDER

Nelab levererar lösningar till exempelvis fastighetsbolag, byggföretag, kommuner. Våra kunder inkluderar Peab, NCC, Hellströms Bygg, HSB, PiteBo, Riksbyggen, Wibax, Nybergs mekaniska med flera.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för frågor, prisförslag eller rådgivning.