Till vår butik söker vi nu en serviceinriktad person med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du får gärna ha ett intresse för varorna vi säljer på Elon, tex vitvaror, hem & trädgård, personvård, belysning och inomhusklimat. Att vara spontan, kreativ och ha nära till skratt är egenskaper som kan beskriva dig.

Dina arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet innebär att du tar emot och servar våra kunder. Du kommer också att hjälpa till med viss skyltning, beställningar, uppackning av varor, guida kunden i sitt köp för att hitta rätt produkt samt mycket annat.

Du har goda möjligheter att påverka din arbetsplats och tillsammans med ett team på 7 personer arbetar ni gemensamt mot butikens uppsatta mål. 

Vi söker dig som

Har en hög servicekänsla och älskar mötet med kunder. Du vågar ta egna initiativ och är ordningsam. Du drivs av att hjälpa kunden och att göra bra affärer. Du kan arbeta självständigt och söker den information du behöver för att kunna hjälpa kunden.

Vana från tidigare butiksarbete är meriterande, och det är det en förutsättning att personen som ska jobba hos oss har mycket god förmåga att ta egna initiativ dvs se vad som behövs göras och sedan genomföra det. Vidare är du prestigelös och har en god samarbetsförmåga. 

Om oss

Hos oss hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. Elon i Piteå är en del av Nelab-koncernen, men arbetar utifrån Elon-konceptet. Nelab-koncernen med snart 75 år på nacken, är verksam inom flera olika områden och har ca 190 medarbetare i främst Norr-och Västerbotten. Vi kan erbjuda en varierad vardag, bra personalförmåner och du blir en del av ett företag med goda utvecklingsmöjligheter. 

Kvalifikationer

  • Goda kunskaper i svenska är ett krav
  • Grundläggande räknekunskaper och erfarenhet av viss datahantering
  • Har du tidigare erfarenhet från butiksarbete eller försäljning ser vi det som ett stort plus

Om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Appelros, butikschef, på johanna.appelros@nelab.se

Urval till tjänsten sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt, dock senast söndag 24 april. Ansökan med personligt brev och CV skickas till johanna.appelros@nelab.se.

Start: Juni eller enligt ö.k

Omfattning: Tjänsten är på 80%

Anställningsform: Tillsvidareanställning deltid med provanställning 6 mån.

Lön: Enligt avtal

Om tjänsten blir tillsatt kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Varmt välkommen med din ansökan.