Elonbutiken söker en vass säljare till vårt team i Piteå. Jobbar du inom försäljning och service idag och är redo för nästa nivå?  – Då kan du vara den vi söker!  

Om Elon

På Elon i Piteå möts du av ett glatt gäng med bra sammanhållning och högt i tak. De söker nu en ny kollega som trivs i mötet med kunder, gillar att ta egna initiativ och vill ha roligt på jobbet.

Elon erbjuder ett komplett sortiment av vitvaror, hushållsapparater, luftvärmepumpar, fläktar och belysning. Vi är också välsorterade inom personvård och har återkommande attraktiva kampanjer på utvalda produkter.

Dina arbetsuppgifter
Som butikssäljare agerar du teknisk rådgivare till kund i deras val av produkter och lösningar. Du är en viktig länk i säljkedjan och med fokus på att hitta bästa möjliga lösning till kund arbetar du med aktiv försäljning. I rollen arbetar du tätt ihop med teamet varpå det är viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Arbetet innefattar också en del lagerarbete.

Utöver detta ska du också delta i att bygga upp vår B2B avdelning. Det innebär främst att serva våra företagskunder på bästa sätt. Detta innefattar allt kring säljprocessen och även en del utesälj. Du har här möjlighet att bygga din kundgrupp och jobba med det personliga och skräddarsydda paketet för våra företagare.

Vem är du?
Du är en social person som är duktig på att bygga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Vi tror att du har tidigare erfarenheter som Butikssäljare och gärna inom vitvaror, har ett strukturerat arbetssätt, flytande kunskaper i svenska i tal och skrift, god datorvana, och har du dessutom kunskaper inom teknik och el så är det meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos Elon får du en varierad vardag, bra personalförmåner och du blir en del av ett stabilt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Även om jobbet är självständigt så hjälper vi varandra inom teamet när det behövs. Vi är ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!

Information om tjänsten
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: 80%-100%
ANSTÄLLNINGSFORM: Provanställning 6 månader
PLACERINGSORT: Piteå

För frågor om tjänsten kontaktar du Butikschef Johanna Appelros på 070-238 38 78.
Din ansökan vill vi ha till HR, Niclas Almquist på niclas.almquist@outlook.com

Sista ansökningsdag är 2023-11-15, men tänk på att skicka in din ansökan direkt då urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.